O nás

twinslifeblog_krivky_z_corelu

Jak se dvě jednovaječná dvojčata Pavla a Lenka rozhodla vyrábět ručně dělané šperky, s láskou, pečlivostí a z kvalitních materiálů.

Prodejem šperků jsme se začaly zabývat v roce 2017. Vše ale začalo mnohem dříve, a to když jsme si pro sebe převlékaly korálky po naší babičce. Naše náramky vzbudily zájem i u ostatních, a právě tehdy se zrodil nápad vyrábět šperky i pro ostatní.

Velmi oblíbené jsou naše MORSEOVKOVÉ NÁRAMKY ze stříbra Ag 925/1000, KARMA náramky všech tvarů, barev a velikostí, ze stříbra Ag 925/1000, chirurgické oceli, nebo hematitu. Vybrat si ale můžete ze ŠŇŮRKOVÝCH NÁRAMKŮ, ať již se znamením zvěrokruhu z chirurgické oceli, nekonečnem ze stříbra Ag 925/1000, nebo s jinými libovolnými komponenty.

Náramky vyrábíme na šňůrkách nejrůznějších typů a barev. Náramky s minerály navlékáme na velmi kvalitní elastomer se skvělou pevností a trvanlivostí. Uzlíky lepíme šperkařským lepidlem a schováváme do korálků, nebo komponentů, aby nerušily vzhled šperku. 

U nejrůznějších doplňků jsme si oblíbily materiály jako je chirurgická ocel a stříbro. Stříbro používáme pouze v rizosti Ag 925/1000 a výše. Chirurgickou ocel používáme rovněž při tvorbě náhrdelníků a náušnic. V naší nabídce naleznete i prsteny. Opravdu příjemné je pracovat s materiály jako jsou pravé přírodní minerální kameny, mušle, nebo dřevo, a pak je i nosit.

Děláme všechno pro to, aby Vám naše šperky dělaly radost po dlouhou dobu.

Naše logo je tvořeno karmou. KARMA označuje etický přírodní zákon příčiny a následku, čin vykonaný se záměrem nebo vědomým motivem a odpovídající následek tohoto činu, postihující zpětně aktéra samotného. Naopak nesobecké jednání přináší štěstí.

 DSC_0005_abcd

Dáváme si záležet i na samotném balení šperků, aby bylo funkční pro přepravu (ochrana šperků) a současně byla Vaše radost po rozbalení co největší. Všechny objednávky balíme do dárkových papírových obálek, s konopným motouzem, nebo papírových pytlíků. Nepoužíváme krabičky a syntetické pytlíky.

 

Pokud chcete šperky jako dárek, je možné se domluvit a na přání vytvořit a přiložit osobní vzkaz/přání.

Také ve svých obálkách můžete naleznout slevový kupón na další objednávku. Pokud Vám kupon nejde zadat při objednávce, číslo kupónu nám dejte vědět do poznámky.

Téměř vždy jsou možné provést individuální úpravy šperků: rozměry, volba materiálu, kombinace, barvy, případně doplnění přívěsků se znameními a písmeny. Každá maličkost je důležitá, aby Vám šperky perfektně padly a přinášely potěšení. Nemusíte se tedy lekat, pokud po Vás budeme chtít zaslat obvod zápěstí, abychom věděly na jak velké či malé ruce se budou šperky nosit. Určitě nás potěší, pokud rozměr zápěstí pošlete rovnou již s Vaší objednávkou. Veškeré informace k objedávce nám pomohou docílit vaší spokojenosti.

Ceny šperků uvedené u fotek se vztahují ke konkrétnímu kusu. V případě personalizace - výroba náramků na míru, zvolení jiné velikosti, nebo jiného materiálu dle individuální volby, se mohou mírně lišit.
 
 
IMG_20180227_122916_1
Důležité upozornění: všechny zde uvedené údaje o léčivých vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu a užívání léčivých přípravků. Mějte vždy na paměti, že použití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že cítíte na sobě příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte svého lékaře! Schopnosti léčivých kamenů používejte pouze jako dodatek a psychickou podporu ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu.
Zpět do obchodu